Kurs PCB-sanering

Här hittar du vårt utbud av kurser i PCB-Sanering. Vi kan naturligtvis specialanpassa våra utbildningar efter dina behov. Ring och boka din kurs idag!


Kommande utbildningar

Inga planerade kurser just nu. Hör av dig med intresseanmälan!

PASSAR INTE DATUMET?

Hör i så fall av dig. Vi har ständigt nya kursstarter på gång. Se även vår kalender där vi lägger upp kommande utbildningar längre fram.

KONTAKTA OSS IDAG!

Ring: 08-409 11 555
E-posta oss

GÖR EN FÖRFRÅGAN

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Vilket företag?

Meddelande, t.ex. vilken kurs och när du vill gå

Ordning och reda, kursstart kanske redan på fredag. Utbildningslandslaget vill vara din långsiktiga utbildningspartner.
Välkommen du med!Joakim Hedelin, Förbundskapten

Kursbeskrivning PCB

Miljöbalken kräver att den som arbetar med en verksamhet som kan innebära risker för miljön har adekvat utbildning och aktivt arbetar för att eliminera sådana risker. Det är därför nödvändigt att all personal som skall jobba med saneringen har rätt utbildning.

Vi arrangerar ett antal kurser i PCB-sanering.


Denna kurs ger dig teoretisk kunskap om de säkerhetsaspekter och den rivningsteknik som gäller för rivning av en byggnad eller del av en byggnad som innehåller PCB haltiga material.

Kursen vänder sig i första hand till entreprenörer och saneringspersonal som planerar att arbeta med PCB-sanering men är även lämplig för t.ex. projektledare.

Kursen ger de nödvändiga teoretiska och praktiska kunskaper om säkerhetsaspekter och rivningsteknik för att kunna utföra eller leda saneringsarbete av PCB. Kursen innehåller praktiska tillämpningsövningar på rivning/sanering av PCB och PCB-haltigt material i byggnader, byggnadsdelar, tekniska anordningar eller delar av sådana anordningar.

Efter godkänt skriftligt prov erhålls intyg om genomförd kurs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.